Despre mancara iranian

Bucătăria persană este renumită pentru rafinamentul si aroma deosebita a preparatelor specifice, având ca si garnitura principală orezul. Prepararea la temperaturi mici un timp îndelungat duce la obținerea unui gust si unei arome deosebite, avand la baza condimente precum șofranul si turmericul (curcuma) care oferă savoare si eleganță. Alegerea si combinarea atentă a produselor alimentare care se potrivesc atât din punct de vedere al gustului, cat si al modului de preparare asigură o mâncare delicioasă cu un gust de neuitat. 



Persian cuisine is famous for using rice as a basic element but also for its preparation at low temperatures for a long time, in order to obtain a special taste and flavour. In general, Iranian food is known around the world for the careful selection and mixing of foods that ,match in terms of taste and preparation. The use of special spices such as saffron ensures a delicious food with an unforgettable taste.


contact

0745.661.331

Orar

                                                      L-J  11.00 - 21:00

V-S  11:00 - 21:00


D  11:00 - 21:00